Sinds het begin van de coronamaatregelen zien wij een toename van thuiswerk gerelateerde klachten. Vooral lage rugpijn, hoge rugpijn, acute rugpijn (spit) en (acute) nekpijn komen vaker voor bij thuiswerkers. Wij vinden het belangrijk hier een oplossing voor te bieden.

HULP VOOR THUISWERKERS MET RUGPIJN EN NEKPIJN
Vanuit onze expertise helpen wij jou graag bij het voorkomen of verhelpen van rugpijn en nekpijn, zodat jij opgewekt je werk kunt blijven doen én kunt genieten van je vrije tijd.

SPECIALISTISCHE HULP
OM RUGPIJN EN NEKPIJN TE VERHELPEN

Heb jij rugpijn of nekpijn waar je nú aan geholpen wilt worden? Wij luisteren naar jouw klachten, stellen een specifieke diagnose en starten jouw behandeling. Ook denken we mee om je werkplek te verbeteren, welke oefeningen je thuis kunt doen en hoe je afwisseling kunt creëeren om van je klachten af te komen en te blijven.

Maak een afspraak   Meer informatie

De specialistische zorg van Fysius Rugexperts wordt vergoed als fysiotherapie uit de aanvullende zorgverzekering.

ONLINE CONSULT THUISWERKPIJN
1-OP-1 ADVIES DOOR EEN RUGEXPERT

Tijdens het online thuiswerkpijnconsult krijg je klachtgerichte adviezen. Zo krijg je handvaten om jouw klachten te verhelpen of verminderen. De kosten voor het thuiswerkpijnconsult worden gewoon vergoed als 1 behandeling.

  • Klachten diagnostiseren
  • Adviseren over klachtgerichte werkplek aanpassingen door met jou mee te kijken
  • Klachtgerichte thuisoefeningen bieden en je hierbij begeleiden
  • Vragen beantwoorden

Online consult aanvragen

 

INTERACTIEF
GRATIS WEBINAR GEZOND THUISWERKEN

Ervaar je (lichte) pijnklachten waar je eerst zelf wat aan wilt proberen te doen?
Wij helpen je graag op weg om beter te begrijpen wat je hieraan kunt doen en hoe je dit kunt voorkomen. Zodat jij weer geconcentreerd en zonder pijn je werk kunt doen. Én net zo belangrijk; je geen last hebt van pijn in je vrije tijd.

Het laatste webinar heeft reeds plaatsgevonden.Wij zijn bezig met de voorbereiding van het volgende webinar. zodra deze datum bekend is kun je deze hier vinden.

TIPS
VOOR GEZOND THUISWERKEN

Ervaar je nu pijn en wil je graag direct aan de slag met handige tips? Of wil je gewoon weten hoe je de kans op klachten verkleint? Wij geven tips die verder gaan dan alleen de afstelling van je werkplek.

Download tips