Onze Rugexperts helpen je graag bij Rugpijn. Wij adviseren je vrijblijvend over de aanpak van jouw specifieke klachten, zodat jij straks weer fit en energiek door het leven kan gaan. Bekijk wat je kunt verwachten van ons gratis advies en maak direct een afspraak bij een praktijk bij jou in de buurt.

Aanmelden Praktijk in de buurt

  Binnen 1 minuut geregeld
  Vrijblijvend kennismaken

EEN GEZONDE RUG BEGINT BIJ HET BEGRIJPEN VAN JE KLACHTEN

Een gezonde rug begint bij het begrijpen van je klachten. Tijdens het Gratis Rugadvies, een vrijblijvende kennismaking, bespreken wij jouw klachten. Als het helpt om inzicht te krijgen maken wij een ruganalyse met de Spinal Mouse®. Hiermee krijgen we inzicht in de stand van je ruggenwervel en of deze bijdraagt aan de aard van jouw rug- of nekklachten.

WAT JE WEET NA EEN GRATIS RUGADVIES

  • Wat is de mogelijke oorzaak van jouw klachten? (eerste indicatie)
  • Gaat dat type klachten vanzelf over?
  • Wat kun je zelf doen om klachten te verminderen?
  • Is het verstandig om specialistische hulp te krijgen?
  • Hoe kunnen wij jou helpen?

Wil jij ook graag inzicht in de aard van jouw rugklachten en weten wat je eraan kunt doen? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend Gratis Rugadvies.

AanmeldenOns specialisme

SPECIALISTISCHE FYSIOTHERAPIE

Fysius Rugexperts is gespecialiseerd in rug gerelateerde klachten zoals rugklachten, nekklachten en bekkenklachten. Onze zorg is afgestemd op de laatste wetenschappelijke inzichten en eigen onderzoek. Om jou echt van je klachten te helpen maken wij gebruik van specialistische behandelmethoden en specialistische behandelapparatuur.

PERSOONLIJKE BENADERING

Wij pakken jouw klachten aan bij de kern. Dat begint met een goed gesprek. We willen inzicht in jouw leven en wat voor jou belangrijk is. Want we behandelen geen spieren of gewrichten, maar mensen.

AanmeldenVestiging in de buurt

ALTIJD EEN VESTIGING IN DE BUURT

Met 35 vestigingen in Nederland is er altijd een vestiging bij jou in de buurt.

Fysius vestigingen in de buurt van :