Wij hopen natuurlijk dat jij dit jaar zo min mogelijk last hebt van rugpijn, maar we staan voor je klaar als je hulp nodig hebt. Om behandelingen voor jou en ons zo veilig mogelijk te laten verlopen behandelen wij uiteraard conform de laatste corona richtlijnen vanuit het RIVM. Lees hieronder wat wij dit jaar doen om jou de beste rugzorg te bieden.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

De wetenschappelijke kennis én onze eigen kennis over het behandelen van rugklachten neemt elk jaar toe. Die kennis brengen wij over op al onze Rugexperts met behulp van een uitgebreid opleidingsprogramma; Fysius Academy. Voor de samenstelling en invulling hiervan werken wij samen met experts, ziekenhuizen en pijnklinieken in het land.

Tarieven en vergoedingen

Ook voor 2022 hebben wij afspraken met alle zorgverzekeraars. Behandelingen door onze Rugexpert worden daardoor vergoed als fysiotherapie. Wanneer fysiotherapie behandelingen niet (langer) vergoed worden binnen je polis kun je losse behandelingen afnemen of hiervoor een pakket met korting afnemen.

Kosteloos en vrijblijvend tips en advies

Wij staan voor je klaar als je rugpijn hebt. Ook om je te helpen eerst zélf met je rugpijn aan de slag te gaan.
Als je rugpijn langer aanhoudt kun je kosteloos en vrijblijvend een Rugexpert met jou mee laten denken over de beste aanpak van jouw klachten. Zo weet je zeker of het alsnog mogelijk is om op eigen kracht te herstellen of het verstandig is een afspraak te maken voor specialistische hulp.

Waarom onze cliënten voor ons kiezen

  • Meer dan 14 jaar specialisme.

  • Specialistische behandelmethoden.

  • Persoonlijk behandelplan.

  • Ruime openingstijden, ook 's avonds en 's weekends.

  • Vergoed als fysiotherapie vanuit de aanvullende zorgverzekering.

  • Kosteloos, vrijblijvend rugadvies.