Cliëntervaring:
Tessa Vermeulen

In 2015 ben ik op 17 jarige leeftijd Europees Kampioen geworden met zwemmen. Ik zit in het Nederlands team en train 30 uur in de week. Zwemmen is een zeer intensieve sport, waarbij je al je spieren gebruikt. Om een topprestatie te kunnen leveren is het belangrijk om geen pijn te ervaren.

Ongeveer twee jaar geleden kreeg ik erg last van mijn rug. Mijn fysio’s wisten niet wat het was en konden er dus ook niets aan doen. Ik kon niet meer voluit trainen en ook wedstrijden gingen moeilijk. Ik vroeg mij af of ik ooit weer op internationaal niveau kon zwemmen.

De sportarts had mij doorverwezen naar Fysius in Amsterdam. Daar had ik een afspraak met Joyce. Zij had mijn rug onderzocht en samen hadden wij een plan gemaakt om mij van mijn rugpijn af te komen. Weer pijnvrij kunnen sporten, dat was het doel.

"Weer pijnvrij kunnen sporten, dat was het doel."

Ik moest elke week oefenen om mijn rugspieren sterker te maken. Dit was echt een uitkomst! Ik ging met stappen vooruit en had steeds minder vaak last van mijn rug. Ik heb mij zelfs gekwalificeerd voor de Europese kampioenschappen!

Ik zal Fysius aan iedereen aanraden die last van zijn/haar rug heeft. Mijn rug zal altijd een aandachtspunt blijven. Daarom ga ik nog eens in de vier weken naar Fysius om mijn rug te onderhouden. Ik ben Fysius heel dankbaar dat ik weer pijnvrij topsport kan beoefenen!!

Wil je ook geholpen worden met jouw klachten?

Onze Rugexperts staan klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op om te horen of wij je kunnen helpen. Bel 088 002 1700 of maak direct online een afspraak. Wij helpen u graag!

Afspraak maken

< Ga terug naar alle cliëntervaringen