Cliëntervaring: Ton Jacobs

Ik behaal enorm mooie resultaten met mijn therapeut. Blijf zo doorgaan Fysius!

Cliënt Ton Jacobs was als brandwacht aan het werk in de jaarbeurs Utrecht, toen het noodlot toesloeg. Er viel en bouwsteiger om, bovenop Ton. Door zijn ongeval kon hij moeilijk bewegen in de heup en rug. Zijn klachten verergerden in de loop der tijd totdat hij uiteindelijk niet meer in staat was om zijn werk uit te voeren. Ton startte zijn behandeling bij een fysiotherapeut in de buurt maar boekte daar helaas geen vooruitgang. Gezien zijn vrouw goede resultaten behaalde bij Fysius heeft hij toen de keuze gemaakt om zijn behandeltraject verder voor te zetten bij Fysius.

“Sinds ik bij Fysius in behandeling ben, is mijn pijn een stuk minder geworden. Wat ik vooral erg fijn vind, is dat mijn fysiotherapeut Patricia Sakkers goed aanvoelt hoe zij met mij om moet gaan. De behandeling is heel persoonlijk!

Ik merk echt dat ik stappen maak, letterlijk. Zo kon ik vroeger zo’n 20 meter lopen zonder krukken en kom ik nu al een stuk verder! Ook kan ik steeds vaker de trap nemen in plaats van de traplift.

“Ik heb al vele anderen aangeraden om met hun klachten naar Fysius te gaan. Het bevalt mij enorm goed!”

Tegen Fysius zou ik graag willen zeggen: blijf zo doorgaan! Ik heb al vele anderen aangeraden om met hun klachten naar Fysius te gaan. Het bevalt mij enorm goed en ik behaal mooie resultaten met mijn therapeut. Ik ben een stuk mobieler geworden vergeleken met de periode na het ongeval. Toen zat ik muurvast en kon ik geen kant op. Ik voel me nu een stuk prettiger en sta positiever in het leven!”

“Ik voel me nu een stuk prettiger en sta positiever in het leven!”

Wilt u ook geholpen worden aan uw klachten?

Onze Rugexperts staan klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op om te horen of wij u kunnen helpen. Bel gratis 0800-222 22 27. Wij helpen u graag!

Maak nu een afspraak

< Ga terug naar alle cliëntervaringen