Cliëntervaring: Renske Holwerda

Dankzij Fysius kan ik mijn grote passie hardlopen weer uitoefenen!

Na jaren van blessure-ellende en verschillende specialisten maar eens bij Fysius Hilversum aangeklopt. Het was alsof mijn hele lichaam in de knoop zat. Ik kon nog geen 2 minuten pijnvrij hardlopen. Dan had ik weer last van mijn linkerknie, dan weer last van mijn rechterenkel... Om gek van te worden! Ik had mijn hardloopschoenen dus al een beetje aan de wilgen gehangen. 
Toen ik bij Fysius kwam, ging ik er dan ook een beetje sceptisch naartoe. Want als die andere specialisten m
ij niet hadden kunnen helpen, waarom zouden ze het hier dan wél kunnen?

"Het was alsof mijn hele lichaam in de knoop zat. Ik kon nog geen 2 minuten pijnvrij hardlopen!"

Na een aantal behandelingen bij Fysius raapte ik mijn moed bij elkaar en ging ik weer een rondje hardlopen. En terwijl ik aan het lopen was, wachtte ik welk gewricht nu weer pijn zou doen. Maar er gebeurde niks. Ik liep als een zonnetje. Hè?! Zou het dan écht werken?

Gemotiveerd door mijn hardloopsucces, ging ik ook de voorgeschreven oefeningen trouw doen. En ik merkte steeds meer, ook in het dagelijks leven, dat mijn romp sterker werd. Ik voelde me niet meer een ingezakte pudding. Het werd gemakkelijker om rechtop te lopen en rechtop te staan achter mijn standing desk.

"Dankzij Fysius kan ik mijn grote passie hardlopen weer uitoefenen!"

Inmiddels zit ik weer op 5 kilometer en ik heb er vertrouwen in dat ik dit najaar met succes naar de 10 kilometer zal opbouwen. Bedankt Esmée, Jitske en Jarda, dankzij jullie kan ik mijn grote passie weer uitoefenen! 

(Recensie via Facebook)

Wilt u ook geholpen worden aan uw klachten?

Onze Rugexperts staan klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op om te horen of wij u kunnen helpen. Bel gratis 0800-222 22 27. Wij helpen u graag!

Maak nu een afspraak

< Ga terug naar alle cliëntervaringen