Cliëntervaring: Patricia Busschers

Ik kan weer alles doen zonder rugpijn, ik raad mensen Fysius zeker weten aan!

Patricia Busschers had een helder doel: zonder pijn haar zoontje kunnen optillen. 
Voor haar behandeling bij Fysius heeft ze verschillende praktijken bezocht waar ze enkel een kortdurend effect had van de behandelingen. “Ik kreeg oefeningen, maar hebben nooit specifiek de pijn aangepakt..” 

“Ik werd nieuwsgierig toen ik zag dat Fysius gespecialiseerd was in rugklachten. Zonder grote verwachtingen heb ik een afspraak gemaakt om te kijken wat Fysius voor mij kon betekenen. Toen ik voor de eerste keer bij Fysius aanklopte, kon ik niet eens uit mijn bed komen van de pijn. Ik was het helemaal zat en wilde gewoon weer mijn dagelijkse dingen kunnen doen zonder pijn en hulp.

Mijn Rugexpert Sander gaf mij bij het intakegesprek direct een vertrouwd gevoel. Hij was duidelijk in zijn aanpak en liet mij echt merken dat hij wist waar hij het over had.

Ook het behandeltraject verliep eigenlijk heel goed. Op het begin kwam ik zo’n twee keer per week, wat we later langzaam hebben afgebouwd. Tijdens de behandelingen pakte hij mijn pijn aan, maar hij heeft mij ook geleerd hoe ik mijn resultaat kan onderhouden en mijn rugklachten kan voorkomen. Deze aanpak werkt ontzettend goed, zeker met het oog op de langere termijn. 

“Ik kan mijn zoontje weer optillen zonder rugpijn! Ik raad Fysius zeker weten aan!”

Ik ben erg tevreden met hoe het nu gaat. En het allerbelangrijkste: ik kan mijn zoontje weer optillen zonder rugpijn, super! Ik raad anderen Fysius zeker weten aan!

Wilt u ook geholpen worden aan uw klachten?

Onze Rugexperts staan klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op om te horen of wij u kunnen helpen. Bel gratis 0800-222 22 27. Wij helpen u graag!

Maak nu een afspraak

< Ga terug naar alle cliëntervaringen