Cliëntervaring: Natasja Walstra

Het behandelresultaat is boven mijn verwachting. Dit had ik nooit durven hopen!

Al 20 jaar liep Natasja Walstra-Bulten met bekken- en heupklachten. Haar klachten bleven maar terugkomen, nadat ze al meerdere fysiotherapeuten had afgelopen. De hoop op verbetering werd voor Natasja steeds kleiner. 
Echter hoorde ze in haar omgeving ook steeds vaker positieve verhalen over Fysius. Na vele teleurstellingen besloot ze toch de aanpak van Fysius te proberen en meldde zich aan voor een gratis Rugadvies. 

“Bij bijna alles wat ik deed had ik pijn. Vooral het ‘op gang komen’ was moeilijk. Zo kon ik ’s ochtends bijna niet uit bed komen omdat het voelde alsof alles stijf en op slot zat. Ook wanneer ik bijvoorbeeld een halfuur op een stoel had gezeten, was het erg pijnlijk om vervolgens weer in de benen te komen.

Het behandeltraject verliep vanaf het begin erg prettig. De Rugexperts weten waar ze mee bezig zijn en leggen goed uit wat ze doen, dat vind ik persoonlijk erg fijn. Daarnaast gingen mijn ergste klachten al vrij snel weg!

“Het behandelresultaat is boven mijn verwachting. Dit had ik nooit durven hopen!”

Mijn heup- en bekkenklachten zullen nooit helemaal weggaan, want dit zijn chronische klachten. Momenteel kom ik nog om de 6 weken bij Fysius om mijn behandelresultaat te kunnen behouden. 

Ik ben ontzettend blij dat ik veelal geen pijn meer heb. Eerder liep ik namelijk voortdurend met de bekken- en heupklachten en wist ik bijna niet anders dan dat ik pijn had! Inmiddels kan ik veel beter bewegen en heb minder last van pijn en stijfheid. Het behandelresultaat is boven mijn verwachting en had ik nooit durven hopen!”

Wilt u ook geholpen worden aan uw klachten?

Onze Rugexperts staan klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op om te horen of wij u kunnen helpen. Bel gratis 0800-222 22 27. Wij helpen u graag!

Maak nu een afspraak

< Ga terug naar alle cliëntervaringen