Cliëntervaring: Kenneth Derksen

De behandelingen van Fysius zijn zeer efficiënt. Het is een geringe investering en je merkt al snel verschil. Ik ben nu bijna continu klachtenvrij!

47, adviseur

Ik heb een zittend beroep en zit elke dag veel in de auto. Mijn rugklachten heb ik al vanaf de brugklas. Ik heb aanvankelijk last gehad van een vergroeiing in mijn rug. Dat is in de loop van de jaren beter geworden maar ik bleef wel veel klachten houden. 

Ik heb in al die jaren veel verschillende behandelingen gehad. Osteopathie, manuele therapie en reguliere fysiotherapie. Ik kwam ongeveer 3 jaar geleden via een zakelijke relatie in contact met Fysius. Ik hoorde het verhaal, en dacht; “Dit moet ik toch ook eens gaan proberen.” Ik had er geen verwachtingen bij en dacht; “Baadt het niet schaadt het niet”. 

Voor die tijd had ik veel moeite met het tillen van zware dingen, bukkende bewegingen waren uitermate pijnlijk en met sporten had ik soms ook last van mijn rug. Toen ik bij Fysius kwam was alleen het toestel voor mij helemaal nieuw, ik had nog nooit eerder zo’n apparaat gezien. Ik ben vrij makkelijk in dat soort dingen en dacht; “Laten we het maar proberen”. Als je dan na een week of 5 merkt dat het echt beter gaat, dan word je daar vanzelf enthousiast van. Het resultaat is voor mij allesbepalend. 

Na 4/5 behandelingen merkte ik al verbetering, en na 10 a 12  keer waren mijn klachten zo goed als weg. De behandelingen bevielen me dermate goed dat ik nu vaste klant ben. Ik ben in een soort onderhoudscyclus terecht gekomen. Ik kom nu nog steeds ongeveer 1 keer per maand bij Fysius. Het is min of meer een vast patroon geworden waardoor ik klachten vrij blijf. Ik merk dat als ik er langer dan 1 maand tussen laat zitten de klachten in mindere mate terug komen. 

Ik ben er van overtuigd dat ik niet veel meer kan bereiken dan dit. Ik ben nu met een half uurtje per maand bijna continu klachten vrij. Ik zou tegen iedereen met rugpijn willen zeggen; “Gewoon proberen”. Resultaat is voor mij het allerbelangrijkste en ik vind de behandelingen van Fysius zeer efficiënt. Het is een geringe investering en je merkt waarschijnlijk al snel verschil. Ik ben nu bijna continu klachtenvrij.

Wilt u ook geholpen worden aan uw klachten?

Onze Rugexperts staan klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op om te horen of wij u kunnen helpen. Bel gratis 0800-222 22 27. Wij helpen u graag!

Maak nu een afspraak

< Ga terug naar alle cliëntervaringen