Cliëntervaring: Jadranka Siranovic

Fysius heeft kennis en vakmanschap in huis en de manier van behandelen en het enthousiasme in hun vak is erg prettig. Ik geef Fysius zeker een 10!

Jadranka Siranovic (47 jaar) heeft al jarenlang een zittend beroep. “Ik was de afgelopen jaren al bij verschillende fysiotherapeuten onder behandeling geweest, maar dat heeft allemaal niets geholpen. Op een gegeven moment zag ik een folder van Fysius in de brievenbus. Er werd specifiek aangegeven dat Fysius rugklachten behandelde, dus ik heb contact opgenomen.”

“Tijdens de eerste behandeling kreeg ik een rugscan, waardoor het voor mij duidelijk werd wat er aan de hand was. Mijn fysiotherapeut Niels Kwaaitaal was voor mij echt de frisse blik die ik op dat moment nodig had. Ik merkte gewoon dat hij mij heel graag wilde helpen en mij een oplossing wilde bieden.

Tijdens mijn behandeltraject kreeg ik tevens last van ademhalingsproblemen. Ik heb het syndroom van Tietze, een aandoening in het kraakbeen van mijn borstkas. Niels heeft mijn rug gekraakt en het voelde alsof er opeens ruimte in mijn borstkas kwam!

“Ik zit lekkerder in mijn vel en ik merk dat ik veel vrolijker ben!”

Ik ben inmiddels een aantal weken op weg en het gaat absoluut de goede kant op. Ondanks dat ik nog in behandeling ben, kan ik echt merken dat er al progressie is geboekt. De pijn is er nog wel, maar niet meer zo op de voorgrond aanwezig. Ik sta er ook realistisch in: het moet wel van twee kanten komen, dus je moet zelf de behandeling onderhouden met de oefeningen voor thuis.  

Ook in mijn dagelijks leven merk ik verbetering. Ik zit lekkerder in mijn vel en ik merk dat ik veel vrolijker ben! ’s Avonds kan ik meer dingen doen en op het werk gaat het de goede kant op. Zo kan ik mij bijvoorbeeld beter concentreren en ben niet meer afgeleid door de pijn. 
Als ik braaf mijn oefeningen blijf doen, denk ik dat ik over een jaar helemaal geen klachten meer heb!

Fysius is erg flexibel in de openingstijden en gaat oplossingsgericht te werk. Ze hebben kennis en vakmanschap in huis en de manier van behandelen en het enthousiasme in hun vak is erg prettig. 
Ik geef Fysius zeker een 10! Ik ben echt heel erg tevreden!”

Wilt u ook geholpen worden aan uw klachten?

Onze Rugexperts staan klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op om te horen of wij u kunnen helpen. Bel gratis 0800-222 22 27. Wij helpen u graag!

Maak nu een afspraak

< Ga terug naar alle cliëntervaringen