Cliëntervaring: Ineke van den Brink

Ik merk dat ik sterker in mijn rug ben. Inmiddels fiets ik weer, ik wandel en beweeg! Dat had ik voordat ik bij Fysius kwam nooit kunnen bedenken!

Ineke van den Brink (59) uit Deventer was in behandeling bij een fysiotherapeut, maar daar stagneerde haar resultaat. In overleg met haar toenmalige fysiotherapeut besloot ze om het bij Fysius te proberen en daar is ze nog elke dag blij om.  

“Vorig jaar kwam ik bij Fysius met verschrikkelijke pijn in mijn rug en kon ik bijna niet meer lopen. Het eerste telefoontje wat ik pleegde, was heel begripvol en ze begreep onmiddellijk dat het op korte termijn moest. Ook toen ik hier binnenkwam, hadden ze direct in de gaten wat er aan de hand was.

Ik wist dat ik nooit helemaal van de rugklachten af zou komen, maar de behandelingen gaven mij wel hoop. 

Ik wilde gewoon mijn kleinkinderen op kunnen tillen, mijn ding weer kunnen doen. Dat ik niet bij alles na hoef te denken of bang te zijn dat het weer in mijn rug zou schieten. 

Ik ben voordat ik bij Fysius kwam geopereerd aan mijn rug, maar de klachten waarmee ik hier binnen kwam, heb ik nu niet meer! Ik merk dat ik sterker in mijn rug ben. Inmiddels fiets ik weer, ik wandel en beweeg! Dat had ik voordat ik hier kwam nooit kunnen bedenken! 

Mijn verwachtingen zijn echt overtroffen. Ik raad nu mensen aan om het te doen, terwijl ik daar altijd heel voorzichtig in was. Ik heb zelfs mijn zoon erheen gestuurd. Ga het in ieder geval ook eens proberen!”

Wilt u ook geholpen worden aan uw klachten?

Onze Rugexperts staan klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op om te horen of wij u kunnen helpen. Bel gratis 0800-222 22 27. Wij helpen u graag!

Maak nu een afspraak

< Ga terug naar alle cliëntervaringen