Cliëntervaring: Greet Schipper-Rigter

Zeker aan te raden. Mijn klachten zijn nu voor 70% minder, waar dus geen specialist iets aan kon doen. Dit is de beste beslissing geweest!

Greet Schipper-Rigter zag via Facebook Fysius voorbij komen. “Ik had al zoveel teleurstellingen gehad bij verschillende fysiotherapeuten, dat ik op een gegeven moment dacht: slechter dan dit kan het niet worden, vertel maar wat je te bieden hebt! Tot op de dag van vandaag ben ik enorm blij dat ik de keuze voor Fysius heb gemaakt.”

“Door mijn rugklachten kon ik heel slecht lopen en al praktisch niet meer staan. Mijn situatie ging steeds verder achteruit, dat was heel beangstigend! Ik dacht bij mijzelf: “Wat is mijn toekomst? Het laatste wat je wilt is in een rolstoel terecht komen!”

Al vanaf de eerste behandeling bij Fysius kreeg ik meer ruimte in mijn rug. Ik merkte ook dat de Rugexperts onmiddellijk wisten wat er moest gebeuren en daar ook naar handelden. En dat terwijl ik al 20 jaar met die klachten liep! Dat had ik nooit zo ervaren bij andere therapeuten. Het beste resultaat wat ik daar tot nu toe had bereikt was dat mijn klachten tijdelijk iets minder waren.

“Mijn leven heeft weer toekomst. Dit is de beste beslissing geweest!”

Ook de begeleiding van de Rugexperts is echt uitstekend. Ze zijn erg vriendelijk en de behandeling… die helpt!! Mijn klachten zijn voor 70% minder, waar geen specialist iets aan kon doen. Dat is voor mij al zo’n grote verbetering! Mijn leven heeft weer toekomst. Dit is de beste beslissing geweest!

Ook mijn man heb ik inmiddels al naar Fysius gestuurd en daarnaast heb ik verschillende mensen via Facebook de boodschap meegegeven: “Ga naar Fysius, ze zijn gewoon goed!”.

Wilt u ook geholpen worden aan uw klachten?

Onze Rugexperts staan klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op om te horen of wij u kunnen helpen. Bel gratis 0800-222 22 27. Wij helpen u graag!

Maak nu een afspraak

< Ga terug naar alle cliëntervaringen