Cliëntervaring: Dhr. Lalkoe

Toen ik mij na drie maanden weer beter meldde, was mijn werkgever volledig verrast! Ik ben Fysius erg dankbaar!

Dhr Lalkoe is 62 jaar en is al veel in aanraking geweest met de fysiotherapeut. Ook heeft hij een operatie aan zijn rug ondergaan. “De therapie hielp wel iets, maar ik bleef pijn houden. Op een gegeven moment kreeg ik een foldertje door de brievenbus van Fysius waarop stond ‘Rugexperts’. Dat was nieuw voor mij. Ik had de hoop eigenlijk al opgegeven, maar wilde toch de behandeling van Fysius graag proberen."

Na een paar behandelingen voelde ik al dat het veel beter ging. Er gebeurde veel meer dan bij de andere therapieën die ik had geprobeerd. Dat had ik nooit verwacht! Ik liep helemaal krom toen ik voor het eerst bij Fysius binnenstapte. Ik had niet gedacht dat ik nog normaal zou kunnen lopen.

“Toen ik mij na drie maanden weer beter meldde, was mijn werkgever volledig verrast”

Mijn werkgever geloofde er ook niet in. Hij zei tegen mij: “Misschien moeten we wel passend werk voor je gaan zoeken”. Toen ik mij na drie maanden weer beter meldde, was mijn werkgever volledig verrast: “Drie maanden geleden kon je nog niet eens normaal staan of lopen!” Toen zei ik: “Maar ik ben geholpen door de rugexpert! Als u mij niet gelooft, kunt u bellen naar mijn therapeut Jim Jongenotter!” Jim had een rapportage voor mij gemaakt om mijn progressie en resultaten in te zien. Deze heb ik ook laten zien aan mijn werkgever en hij was echt verbaasd over de resultaten.

De begeleiding van mijn therapeuten Jim Jongenotter en Ruud Vogler waren perfect. Jim motiveerde mij vaak met positieve woorden: “Het komt wel goed met u”. Dat deed mij altijd goed. Door Fysius heb ik mezelf overtroffen. Wanneer ik eerder naar de fitness ging, was het na 5 minuten fietsen al gedaan met me. Nu kan ik prima een halfuur fietsen en heb ik nergens last van!

Momenteel ben ik weer volledig aan het werk. Mijn werkgever was vooral bang dat ik snel weer zou terugvallen. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat nu ik bij Fysius ben geweest, dat dat niet zo snel weer gebeurt. Ik heb zelfs al een paar collega’s hier naartoe gestuurd: “Probeer Fysius eens, dat is wel andere koek!” Mijn collega die al zo’n drie jaar slecht sliep vanwege rugklachten, kon na drie weken al slapen zonder rugpijn!

Ik ben Fysius heel dankbaar dat ze mij hebben geholpen. Dat waardeer ik echt vanuit de grond van mijn hart.

Wilt u ook geholpen worden aan uw klachten?

Onze Rugexperts staan klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op om te horen of wij u kunnen helpen. Bel gratis 0800-222 22 27. Wij helpen u graag!

Maak nu een afspraak

< Ga terug naar alle cliëntervaringen