Cliëntervaring: Astrid Reich

Jarenlange rugklachten en eigenlijk geen hoop meer op verbetering. Totdat een kennis mij tagte in een post van Fysius Rugexperts. Mijn aandacht werd getrokken door de Gratis Ruganalyse, ondanks diverse andere fysiotherapeuten geprobeerd te hebben was dit voor mij iets nieuws. Ik besloot het te proberen, ondanks dat ik sceptisch was…

Zonder verwachtingen ging ik naar mijn eerste afspraak voor een Gratis Rugadvies. Direct kreeg ik het gevoel dat er nog hoop was. ‘Zou ik dan toch ooit weer kunnen paardrijden?’, vroeg ik mijzelf af. Ik besloot om ervoor te gaan en ben gestart met het behandeltraject.

Tijdens het behandeltraject hebben diverse Rugexperts geholpen om mijn doel te behalen. Iedere Rugexpert werkt vanuit het Fysius behandelconcept maar kijkt net weer vanuit zijn specialisatie. Ik heb altijd het gevoel gehad dat er naar mij werd geluisterd, ook toen ik bijkomend nekklachten kreeg werden deze direct behandeld.

Uiteindelijk hebben wij mijn doel om weer te kunnen paardrijden behaald, dat had ik nooit meer durven hopen! Ik ben ontzettend blij dat ik dit heb geprobeerd en wil Fysius daar graag voor bedanken.

Wilt u ook geholpen worden aan uw klachten?

Onze Rugexperts staan klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op om te horen of wij u kunnen helpen. Bel gratis 0800-222 22 27. Wij helpen u graag!

Maak nu een afspraak

< Ga terug naar alle cliëntervaringen