Bij Fysius kun je je als Rugexpert echt richten op je vak!

Ik merk dat Fysius aandacht heeft voor zowel cliënt als therapeut. Ik had een vaste baan van 28-30 uur in de week. Onder het motto: ‘je bent hier om zoveel mogelijk ervaring op te doen’, ging ik op zoek naar uitbreiding en ik kwam zodoende bij Fysius terecht.

De keuze voor rugklachten

Ik had leuke patiënten bij mijn vorige baan en twijfelde of ik mij wel wilde richten op alleen rugklachten. De manier van communiceren, de professionele uitstraling en het hebben van een team om je heen, gaven voor mij de doorslag om fulltime voor Fysius te kiezen. Daarnaast blijven rugklachten een veelvoorkomend probleem en het is toch ook bijzonder om echt goed te worden en je te kunnen onderscheiden op één gebied. Dus toen besloot ik om een Rugexpert te worden! 

Fysius als werkgever

Wat voor mij ook de doorslag gaf is dat binnen Fysius alles stevig staat: duidelijke verslaglegging, ‘universeel’ behandelconcept, goede computers, duidelijke agenda’s, mooie professionele werkruimtes en materiaal, een cliëntenservice, marketing, kwaliteit, doorgroeimogelijkheden en scholing. Je kunt je als Rugexpert hierdoor echt richten op je vak!

Ik werk inmiddels bijna 3 maanden bij Fysius en ik merk dat Fysius aandacht heeft voor cliënt en therapeut. Er wordt gedacht in oplossingen in plaats van in beperkingen. Fysius heeft mij eerst vertrouwen gegeven en ik heb daardoor gaandeweg meer verantwoordelijkheden opgepakt. Ik geloof dat wanneer de sfeer binnen Fysius optimaal is, dit ook direct effect heeft op cliënten en de uitstraling naar buiten!

Tevreden cliënten

In de korte tijd dat ik hier werk heb ik al een aantal keer cliënten horen zeggen: “Eerder heb ik ook therapie gehad en dat werkte wel iets (of niet), maar bij jullie heb ik echt het gevoel dat ik er voor wil gaan. Ik wil van mijn klachten af en wil daar nu echt mijn tijd en energie in steken!”

- Martijn Schoenmakers