Ben ik verzekerd?

Uw zorgverzekering, onze zorg! Fysius heeft goede contractafspraken met bijna alle zorgverzekeraars in Nederland. Daarnaast is Fysius erkend als Pluspraktijk. Zo voldoen wij aan de hoogste eisen van zorgverzekeraars op het gebied van kwaliteit, transparantie en service.

Maak een afspraakGratis Rugadvies

Vergoed vanuit uw aanvullende verzekering

Wist u dat een behandeling bij Fysius net zoals bij een andere fysiotherapiepraktijk wordt vergoed vanuit uw aanvullende verzekering? Afhankelijk van uw aanvullende verzekering voor fysiotherapie wordt uw behandeling in de meeste gevallen volledig vergoed. Behandelingen die vergoed worden vanuit uw aanvullende verzekering gaan nooit ten koste van uw eigen risico. Lees meer: zorgverzekering van 2020.

  • Niet voldoende verzekerd? Rug Vitaal Pakket!

Wanneer u niet voldoende aanvullend verzekerd bent, biedt het Rug Vitaal Pakket van Fysius Rugexperts de oplossing. Lees hier meer over het Rug Vitaal Pakket.

  • Geen recht meer op behandelingen dit jaar? Gebruik ons Rug Vitaal Pakket

Met het speciale Rug Vitaal Pakket is het extra aantrekkelijk om direct te starten of door te gaan met uw behandeling. Zo kunt u, ook wanneer uw behandelingen niet meer vergoed worden, nog dit jaar afscheid nemen van uw rugklachten!

Heeft u een chronische klacht?

Dan betekent dit niet automatisch dat de behandeling van deze klacht in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit de basisverzekering. Lees meer over Chronische Indicatie.

Algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden voor de regeling omtrent de behandeling en de betaling.

Heeft u vragen? Bel 0800 - 222 22 27 of app uw vraag naar een Rugexpert: 06 - 303 510 19

Maak een afspraakGratis Rugadvies

Altijd een vestiging bij u in de buurt!

Bekijk onze vestigingen

Vraag nu een Gratis Rugadvies aan!