BELEEF HET VOORJAAR

ZONDER
RUGPIJN!

Laat niet langer een dag bepalen door aanhoudende rugklachten en beleef het voorjaar met een sterke en gezonde rug!

Met het Gratis Rugadvies helpt een Rugexpert u de inschatting te maken hoe jij het beste om kunt gaan met jouw rugklachten

Aanmelden Gratis Rugadvies

(Binnen 1 minuut geregeld)

Vind een oplossing voor jouw rugklachten

Wanneer de oorzaak van uw rugklachten niet juist wordt aangepakt kunnen rugklachten voortduren. Vanaf 3 maanden spreken wij al van chronische rugklachten. De kans dat dergelijke klachten “vanzelf” overgaan is zeer klein. Zorg dus dat je op tijd hulp zoekt en voorkom ergere klachten.

Heb jij chronische rugklachten? 20% van onze clienten heeft langer dan 6 jaar rugklachten en 89,9% van hen herstelt volledig of merkt veel verbetering met onze klachten specifieke behandeling.

Klachten specifieke behandeling

Het oplossen van rugklachten vraagt een persoonlijke aanpak waarbij de de precieze oorzaak van uw klachten centraal staat. Zodra wij de oorzaak van uw klachten in kaart hebben gebracht wordt een klachten specifiek behandeltraject opgesteld, afgestemd op jouw persoonlijk situatie.

Specialistische kennis en behandelapparatuur

Tijdens de behandeling handelen wij vanuit de laatste wetenschappelijke kennis en hebben wij de beschikking over specialistische behandelapparatuur. Daarnaast weten wij op basis van 125.000 clienten die u in de afgelopen 11 jaar voorgingen welke combinatie van behandelingen het beste aansluit op elk type klachten.

Reden tot optimisme

De praktijk leert ons dat herstel bij chronische rugklachten mogelijk is. Meer dan 20% van onze clienten heeft langer dan 6 jaar rugklachten. 89,9% van hen herstelt volledig of merkt veel verbetering met onze aanpak.“Meer dan 20% van onze cliënten heeft langer dan 6 jaar rugklachten. 89,9% herstelt volledig of merkt veel verbetering met onze aanpak.”

drs. Gijs Lemmers
Rugexpert bij Fysius

 

De voordelen van Fysius

  • Persoonlijk behandelplan
  • Specialistische kennis en behandelapparatuur
  • Geen wachtlijsten
  • Afspraken met vrijwel alle verzekeraars
  • Resultaat door klachten specifieke behandeling
  • Vrijblijvend kennismaken

Aanmelden Gratis Rugadvies

(Binnen 1 minuut geregeld)

Het effect van onze behandelingen

Onderzoek onder onze clienten wijst uit dat 89,9% van hen volledig herstelt of veel verbetering merkt als gevolg van de behandeling bij Fysius.

In onze behandeling maken wij gebruik van de laatste wetenschappelijke kennis en beschikken wij over specialistische behandelapparatuur zoals de Spinal Mouse® en OriGENE®. Centraal in onze aanpak staan jouw specifieke klachten en persoonlijke situatie. Zo komen wij tot een optimaal behandelresultaat.

“Na 2,5 jaar pijn begin ik nu zelfs
weer met voetballen en tennissen.”

Toen onze tweeling werd geboren werd het nog belangrijker om weer normaal te kunnen functioneren. Ik had toen al bijna 2 jaar rugklachten en eerdere behandelingen hadden niet het gewenste effect gehad. Toen ik bij Fysius begon was ik dus voorzichtig met mijn verwachtingen. Echter voetbal ik inmiddels weer en ben ik weer volledig aan het werk!

- Arthur Teunissen

Hoelang heb jij al klachten?


Op basis van hoe lang jij klachten ervaart kunnen wij jou tips en adviezen geven.

(Nog) geen klachten gehad
Voor het eerst lichte klachten
Langdurige of chronische klachten
Ik was pijnvrij, maar de klachten komen terug

Waar heb jij klachten?


Lees over specifieke klachten en hoe wij jou hierbij kunnen helpen.

Het antwoord op rugpijn

Wacht niet langer. Maak vandaag een afspraak en vind het antwoord op rugpijn bij Fysius Rugexperts. Wij kijken er naar uit om ons te mogen verdiepen in de oplossing voor jouw specifieke klachten en samen met jou te werken aan het optimale resultaat.

Maak een afspraak om uw behandeling z.s.m. te starten of vraag een gratis Rugconsult aan om vrijblijvend kennis te maken.

Aanmelden Gratis Rugadvies

(Binnen 1 minuut geregeld)

Onze behandelmethoden


➡ 
Manuele therapie
➡ Bekkentherapie
➡ Dry Needling
➡ Medical Taping
➡ Oefentherapie

Specialistische behandelapparatuur


➡ 
OriGENE
➡ Spinal Mouse

Altijd een vestiging in de buurt