MAATWERK STEUNZOLEN HELPEN JOU PRETTIG BEWEGEN.

Als je prettig kunt bewegen blijf je makkelijker in beweging.
En dát helpt tegen rugpijn en het oplossen van structurele pijnklachten.

Wij hebben de drive om jou daarbij te helpen! Daarom kijken we in onze aanpak verder dan alleen jouw klachten. Wij gaan op zoek naar de oorzaak van jouw klachten, zodat we deze bij de bron kunnen aanpakken.

MAATWERK STEUNZOLEN

Maatwerk steunzolen van Jurtin kunnen daar een belangrijke toevoeging op zijn. De maatwerkzool zorgt ervoor dat de basis van je lijf, je voeten, in een juiste houding staan. En dit heeft een positief effect op je hele lichaam. Daarnaast geven de zolen de steun die je voet nodig heeft voor een goede krachtverdeling met daarbij een grote demping.

VITALER EN MINDER VERMOEID

Het resultaat is minder vermoeide voeten aan het eind van de dag. Staan en lopen kan hierdoor langer volgehouden worden, wat resulteert in een vitaler leefpatroon.
Maatwerk steunzolen kunnen je helpen in bij het volgende:

  • Langer kunnen staan
  • Minder vermoeide benen
  • Langer lopen
  • Langere afstanden lopen
  • Met plezier bewegen
  • Minder weerstand ervaren

STEUNZOLEN VOOR ALLE ACTIVITEITEN

Je kunt de Jurtin® steunzool gewoon op jouw eigen Fysius vestiging laten aanmeten door jouw eigen Rugexpert. De zolen zijn er in verschillende varianten. Heb je een staand beroep, wandel je graag of sport je veel? Voor alle activiteiten is er een geschikte zool. En het fijne is dat je deze direct mee kan nemen. Je kunt er dus direct van genieten!

MEER INFORMATIE EN AFSPRAAK MAKEN

Heb je een vraag over maatwerk steunzolen of wil je meer informatie? Laat het ons weten en bekijk alvast de brochure of vraag ernaar bij jouw Rugexpert.

Stel een vraag  Download de brochure

Maak je liever direct aan afspraak? Klik dan hier.

PRAKTIJKEN GESPECIALISEERD IN STEUNZOLEN

Je kunt bij onderstaande praktijken terecht voor advies over steunzolen en om steunzolen op maat te laten maken. Vanuit omringende vestigingen verwijzen wij cliënten wie baat hebben bij maatwerk steunzolen door naar deze praktijken.

HEB JE EEN VRAAG OVER JURTIN STEUNZOLEN?

Wil je weten of Jurtin zolen geschikt zijn voor jou? Of wil je aanvullende informatie?
Laat het ons weten. Wij helpen je graag verder