Specialistische behandelapparatuur

Fysius werkt met specialistische behandelapparatuur die geschikt is voor de behandeling van verschillende rugklachten. Zo werken we al jaren met de unieke OriGENE-therapie, waarmee u een optimale, functionele beweging maakt met uw hele rug.

Maak nu een afspraak

Wat kunt u verwachten?

Het OriGENE-behandeltoestel combineert hiervoor twee belangrijke eigenschappen. In de eerste plaats wordt de strekbeweging van de onderrug volledig geïsoleerd door bijbewegingen van benen, heupen en bekken onmogelijk te maken. In de tweede plaats kan de aard van de belasting, volledig worden aangepast aan uw individuele mogelijkheden en beperkingen. Met andere woorden: u beweegt, mobiliseert en traint uw rug over het geselecteerde bewegingstraject met een optimale weerstand, aangepast aan uw individuele situatie.

Afspraak maken?

Onze rugexperts zijn gespecialiseerd in het behandelen en verhelpen van rug- en wervelkolomgerelateerde klachten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak!

Altijd een vestiging bij u in de buurt!

Met 29 behandelcentra altijd bij u in de buurt! Zoek de dichtsbijzijnde vestiging door hieronder uw postcode of woonplaats in te vullen.

Fysius vestigingen in de buurt van :

Bel 0800 - 222 22 27 (gratis) en maak vandaag nog een afspraak.

Maak nu een afspraak