Wij zijn weer open!

Wij hebben goed nieuws! Het is weer mogelijk om voor uw fysiotherapeutische behandeling naar onze vestiging te komen. Daar zijn wij erg blij mee, omdat wij onze specialistische zorg bij voorkeur persoonlijk op onze vestiging met u oppakken. Wij bieden onze zorg conform het protocol dat goedgekeurd is door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en het RIVM. Zo kunnen wij u garanderen dat u bij ons in veilige en
vertrouwde handen bent!
Wilt u uw traject herstarten of vervolgen?
Wij staan met veel energie, passie en expertise voor u klaar!

Maak een afspraakOnze maatregelen

Afgelopen periode waren reguliere behandelingen op onze vestigingen niet mogelijk. Zowel voor u als voor ons was dit een moeilijke tijd, met in het achterhoofd onze cliënten die soms letterlijk afhankelijk zijn van onze zorg om te kunnen functioneren.

In de persconferentie van 6 mei is duidelijk geworden dat wij vanaf 11 mei weer mogen behandelen op onze vestigingen. We zijn erg blij dat wij de behandelingen kunnen voortzetten en u weer kunnen helpen op onze vestigingen.

Verder met uw herstel

Wij staan voor u klaar om uw behandeling weer volgens plan op te pakken! U kunt weer bouwen op onze specialistische behandelingen en -apparatuur. U kunt meteen een afspraak maken door dit formulier in te vullen of door te bellen naar 0800 222 22 27.

Veiligheid voorop

Om u veilig en verantwoord te kunnen behandelen, hebben wij maatregelen opgesteld. Met deze maatregelen zorgen we voor een schone en veilige vestiging, waar u afstand kunt houden van elkaar.

Naast onze maatregelen vragen we u ook om zich te houden aan verschillende punten, zoals het meenemen van een eigen (bad)handdoek en het wassen van uw handen in de wachtkamer. Hier vindt u de precieze maatregelen die wij nemen.

Tot ziens op de vestiging!